Легура од Титана гр 5
Легура од Титана гр 5
Hozir chat
Mahsulot detali

Легура од Титана је метал који садржи комбинацију од Титана и других хемијских елемената. Легура од Титана 6ал4в имају веома високе Затезна чврстоћа и жилавост (чак и у екстремним температурама). Они имају мала тежина тежина, имају отпорност на корозију изузетне и способност да издржи екстремне температуре. Међутим , висока цена сировина, као и обраду ограничити њихову употребу у војним апликацијама, авиона, свемирски броди медицинска средства.

Иако је чисто титанијум индустрија има прихватљиво механичка својства и употребљава се ортопедски и зубни импланти, јер већина апликација титанијум је аллоyед са малим свотама алуминијума и ванадиум, по имену Ти6Ал4в, овај миx је солидан неспособност да се раствори које драстично се разликује од температуре. Ова Термичка обрада процес се одвија након што је легура био радио је у свој коначни облик, али пре него што га је ставити на располагање, што омогућава много лакше израду производа средње снаге.

ЦXМЕТ су скоро 10тонс тањир легура од Титана и титанијума Род на лагеру.

Технологија : врела преврнуо / хладног преврнуо / исковао---трака---ситна

Опис иистог титанијума

Титанијумски разред 1 је прва од четири разреда комерцијално иистог титанијума. То су меке и највише дуцтиле од ове оцене. То поседује великиест формабилитy, одличан корозију отпорност и жилавост високо квалитетни.

Разред 2 титанијум, зове се у "радни коњ" комерцијално иистог титанијума индустрије, захваљујући својим разноликим употребљивости и широка доступност. То има многе исте квалитете као разред 1 титанијума, али то је незнатно јачи. Обојица су подједнако отпорна корозија.

Овај разред се најмање користи комерцијално иистог титанијума оцене, али то не чини ствари мање вреднији.

Разред 3 је јачи од оцене 1 и 2, сличне упроводљивост и само мало мање формабле - али то не поседује већи механииких од претходника.

Разред 4 је познат као најјаци од четири разреда комерцијално иистог титанијума. Такође је познато по отпорност на корозију изврстан, добар формабилитy и Заварљивост.

Fikr-mulohaza