Висока температура молибден легура која производи
Висока температура молибден легура која производи
Ћаскање сада
Детаљи о производуЦXМЕТ високе температуре молибден легура која производи
Предности

Висока температура молибден легура која производи као ТЗМ легура је у широкој употреби због своје велике чврстоће (2000 °), низак коефицијент термалне експанзије, добру проводљивост и високо-отпорност на корозију против истопљено стакло, спојени со и растопљеног метала.


Класификације на високим температурама молибдена производа(1 ) легура молибдена лантханум

Молибдена Лантханум (МоЛа) може да се користи као електрични вакуум уређај у пећи на високим температурама, цев компонента елемент у Реј катодна цев, напајање уређаја полупроводник, алат за производњу стакла и стаклених влакана, унутрашњи део у сијалице, Висока температура прегревања, оптимизирано влакно и електроде, Висока температура контејнер и компонента у микроталасној магнетрон.

(2 ) ТЗМ легура

Они је распрострањена у у Ваздухопловство, авијацију и друге индустрије.


Да се могу користити као млазница материјал, вентил тело, гас цеви материјала, цеви у капију материјал, калупи за ливење умре, истискивање умире и Висока температура пећи, грејање елемент и прегревања, итд.

Резервисали смо специјализовани контролу квалитета да обављају инспекцију наших производа молибден легура која високу температуру, која покрива свих процеса.

Сировине треба да буде прегледан пре уласка у фабрици.

Током процеса, квалитета требало би да буде прегледан према дизајну техника.

Онда финални производ треба да буде прегледан по стандарду технологије, услове из уговора и цртање и владавине Инспекција квалитета.

Поменута ТЗМ легура је наш главни производ, а ако сте заинтересовани за овај производ, посетите наљ сајт www.cxmetti.com

Истрага