Висока температура молибден легура која производи
Висока температура молибден легура која производи
Hozir chat
Mahsulot detaliЦXМЕТ високе температуре молибден легура која производи
Предности

Висока температура молибден легура која производи као ТЗМ легура је у широкој употреби због своје велике чврстоће (2000 °), низак коефицијент термалне експанзије, добру проводљивост и високо-отпорност на корозију против истопљено стакло, спојени со и растопљеног метала.


Класификације на високим температурама молибдена производа(1 ) легура молибдена лантханум

Молибдена Лантханум (МоЛа) може да се користи као електрични вакуум уређај у пећи на високим температурама, цев компонента елемент у Реј катодна цев, напајање уређаја полупроводник, алат за производњу стакла и стаклених влакана, унутрашњи део у сијалице, Висока температура прегревања, оптимизирано влакно и електроде, Висока температура контејнер и компонента у микроталасној магнетрон.

(2 ) ТЗМ легура

Они је распрострањена у у Ваздухопловство, авијацију и друге индустрије.


Да се могу користити као млазница материјал, вентил тело, гас цеви материјала, цеви у капију материјал, калупи за ливење умре, истискивање умире и Висока температура пећи, грејање елемент и прегревања, итд.

Резервисали смо специјализовани контролу квалитета да обављају инспекцију наших производа молибден легура која високу температуру, која покрива свих процеса.

Сировине треба да буде прегледан пре уласка у фабрици.

Током процеса, квалитета требало би да буде прегледан према дизајну техника.

Онда финални производ треба да буде прегледан по стандарду технологије, услове из уговора и цртање и владавине Инспекција квалитета.

Поменута ТЗМ легура је наш главни производ, а ако сте заинтересовани за овај производ, посетите наљ сајт www.cxmetti.com

Fikr-mulohaza