Молибдена
Hozir chat
Mahsulot detali

ЦXМЕТје један од најбољих Кина молибдена произвођача и добављача, а и ми смо професионални компанија са продуктиван и ефективан фабрику. Добродошли на велико производима од нас, имамо молибдена бару молибдена тањир, молибден легура која жица, молибдена блок, молибдена цев, ТЗМ молибдена лист у залихама за тебе.

молyбднеум таблице након снима обраду, као и са скретање 60 одсто, густину молибдена лист, је у основи блиско молибден легура која је теорија густине. Стога , молибдена таблице поседује својства високе густине, избалансиран унутрашњу структуру и одличан високи наказа снага температура. Таблица молибден легура која је у широкој употреби у одраз штит, заклон тањир примењена у Сафир раст пећи, одраз штит, грејање траку, која повезује комаде примењена у вакууму Пећи , титанијум пљување мета примењена у плазма премаза филм, и отпорност на високу температуру бродови.

Молибдена трака молибдена тањир, молибдена цруцибле, молибдена цев, молибдена брод


Артикал Продуцте


Робне марке

Спецификација

Стандардно

молибдена палте

Мо1

Мо3Г

ТЗМ

Покоси


ДИА(0.5-35);

ДИА(20-600); Л

Фолија : диа;(0.03-0.5);

ДИА(20-500); Л


АСТМ Б386 АСТМ Б387

И друге сродне стандарде


молибдена штап


ДИА; (1.6 -70 ) * Л


молибден легура која жица


ДИА; (0,1 -1.6 ) * Л


Молибдена фотографијеМолибдена апликације:

с високе тачке топљења, велике чврстоће, отпорност на корозију и другим карактеристикама, молибден легура која побољшава Затезна чврстоћа, чврстоће, заварити способност и снагу својих легура, као и од нерђајућег челика, њене углавном користе у производњи високе темпертуре фурнер мантериалс, полупроводнике, спутттеринг циљеве и опреме и широко распрострањена у металургији електронике и електро материјала, авијацију и ваздухопловство индустрије и хемијски индуцтрy, итд.


Fikr-mulohaza