Тржишне конкуренције ће инсистирати развој индустрије титанијум у Кини

Од 2011, тржишној конкуренцији од титанијума индустрија је све више свирепо. Узми титанијума и титанијум диоксид на пример, према статистици, производњом титанијума Сунђер за пет година од 80000 тона/године повећан на 150000 тона/год. И титанијум диоксид у пет година и из више од 2,4 милиона тона/година раст да скоро 3,2 милиона тона/годишње.  Са брзим развојем индустрије титанијум, довео у у исто време, производног капацитета високе титанијум обрису од 350000 тона/год. повећана за 500000 тона/год. Ово повећање је и добро и зло. Сва велика и средња предузећа су се притисак патње и брз развој.
Аутор мислио да велике брзине развоја индустрије титанијум у Кини мало мање рационални, феномен је знак богатство индустријског капитала. То би било као експанзија феномена некретнине у 2009.А много новца уложено у титанијум индустрије ће сигурно довести до тржишта конкуренција индустрије титанијум. Редундантни капацитет мора да се суочавају са озбиљним тест када на тржишту климакса излаз. Стога неке компаније опрати до тржишту је такође природно разумљиво.
Све док систем тржишне економије непромењен, тржишној конкуренцији неће крај да ли је његов извор капитала вишак или неко други.

Све док то није индустрија у залазак сунца, као цела индустрија мора постојати бенефиције. Бенефиције је предодређен за привлачење капитала.
Могу да гурамо капитал из индустрије и такође није потребно. Технологија иновације и развој предузећа је неодвојив од убацивање новца у индустрији. Како да направим неку корист индустријског капитала и избегавајте свој негативан ефекат је изазов за сваку индустрија оператери и менаџери. У аутора посматрања, главном граду најтеже погођен индустријском често је достављају јефтине ентерприсе у тој индустрији. Чак и напредни технологију познату у Сједињеним Државама и Јапану тржишта, 90% предузећа у производњи производа достављају јефтине ће се суочити потешкоћа у пет година.  И преко пијаце селекције, могу да предузећа преживели су кога имају једну или више талената у рукама.
У рунде тржиште успоне и падове, одлична предузећа ће постепено расте и постане представник индустрије, а затим да допринесе напредне технологије и високог квалитета производа. И предузећа ликвидирана на тржишту биће хранљиве материје високог квалитета и гнојиво добро предузећа. Иако је можда окрутно, али то је саставни део тржишне економије.
Сада је током свечане "дванаести петогодишњи план" и "тринаести петогодишњи план". Кина је економски развија у нови статус нормалан. Болови транзиције тржиште Можда и даље укидати. Али то ће бити награђен у складу са научним законе. Од 2011, то је пет година на тржишту изненада и насилно озваничио. У ово пет година, иако видимо пад предузећа или чак и храбро предузећа. Али , видели смо настанку технолошких достигнућа производе. У поређењу са претходним годинама, на увози од титанијума сунђер производа знатно смањен. Кина је постала титанијум диоксид извозник од титанијума пигмента увозник. Лидер титанијум предузећа корак у командни висине од авијације, нуклеарне енергије, војна индустрија и друге индустрије заједно са бескрајно висок квалитет производа и .
У поређењу са развијеним земљама, у Кини од Титана индустрије скала је велика, али и даље младе. Након што је искусила успоне и падове тржишта, то је пут доласка до титанијума предузећа као ХарбинТи, СхенЗхен Адв Даи, Баоти, Ц-WММ. Ови титанијум предузећа као раме за плакање холдинг глобалним изазовима. Титанијумски биће још и користи више. Једини предузећа са техничке висококвалитетне, професионалне услуге вољу заузимају широк спектар небо и земљу.
У наредних пет до десет година, верујемо да успоре развој корак од титанијума Кина индустрије ће бити повољнија за добар развој. Истовремено због универзалности апликација од титанијума, титанијум технологија способност ће добити и већу узнесења у . Посебно добре перспективе на цивилно тржиште, у краткој периода вољу се појавити феномен пећници.