Котрљајуци технологија Механичко понашање Ти6ал4в Бешавне цеви

Титанијумска легура има високе корозију отпоран, мале густине, добру умор снагу. И има добру способност да се одупремо преношење крек, има широке изгледе у авијацији, лет у свемир, аутомобил, бродоградње, енергетике и другим индустријама. Од Титана је отпорност на корозију изврстан. Ће тако и бити тање од других метала, ефикасност размену топлоте је боље.

Легура од Титана 6Ал4В је један од најчешће коришћен титанијумска легура, има велике чврстоће, отпорност на корозију добра.
ГР5 титанијума материјал је углавном половних плоча. На тржишту, ГР5 цев углавном користи вруће избочине или перфорација дијагоналне метода.

Главни узрок тренутни статус ГР5 титанијума је високог интензитета, тешко бити хладан роллинг формирање. Да бисте решили кључну технологију формирања ГР5 Бешавне цеви хладног роллинг. Ако користи хладни роллинг формирање технологије за израду велике чврстоће титанијумска легура цеви директно, не само знатно смањити Производни трошкови, а може да испуни услове за високе перформансе апликације од титанијума.