Титанијумски индустрија бриге

Филм 'цхарлотте невоље' је оставио многе мисли, титанијум индустрија тетура на путу у већој невољи него цхарлотте. Промена на тржишту, и оставља је не само је мислити, већ и мучење срце развоја индустрије титанијум. Дакле, цхарлотте невоље, али титанијум индустрија има више бриге.

Последњих година, на тржишту од Титана је каћу да сте лудак, неки људи спекулише да тржиште враћамо се бум. Међутим , цене од титанијума сундјер, титанијум "посадио" доле поново. Када уздаси попуњено титанијум индустрије, гласине из "националне складишта" на крају 2013 године, титанијум сунђер цене су порасле у звук "будала" и затим "гласине" убоди, титанијум сунђер цена као балон фрустриран са неба је пао на земљу. То је испод 60, 50, 40 хиљада ЈУАНА сваког тона у години 2014, који је био далеко мање од стављања пре 20 година. У 2013 години титанијум индустрија је већ врло узнемирен, док је јесен индустрије титанијум 2014 више. Онда 2015 године, титанијум индустрија се увек радује Тринидад и Тобаго.
Цена од титанијума сунђер 2015 године је и даље низак крајем, изгледа већа у процесу смањења производње, као и прошле године на дестоцкинг, али цена је само исти као у 1993 од пре 20 година. до краја јуна и почетком јула цену поскакује кад 50 хиљада ЈУАНА / тона.

Преко капацитета за игру миша, његова глава ће одмах да буду ударани. Када је титанијум сунђер цену преко 50 хиљада ЈУАНА почетком јула, новинар посматра, и написао је чланак који се зове 'је титанијум сунђер лице "Рајс веш" реконструкција' који су мислили да ће предузећа удаљи од губитака у малу добит раздобље после на 50 хиљада ЈУАНА. Мали профит је профитабилан, од интереса за Електромоторна, мало предузећа за производњу брзо расту, не могу да схвате могућности за пословање. Али , сасвим сигурно, цена изван "миш" брзо оборио. Након ширења ветар, у средином-август, титанијум сунђер цена је скоро до испод 50 хиљада РМБ.тхе мало већу цену од високог квалитета малу иестицу величина титанијум сунђер продао од као што су ЦХАОYАНГЈИНДА, ЗУНYИ титанијума марљивост западног Суперпроводни, титанијум БАОТИ за војну производњу.
Поновно покретање за само да скупите мало малу добит ширења тржишта мора бити рашчлањени неравнотеже између понуде и потражње. преко капацитет од титанијума индустрија бриге опет прави повратак на само повећање производње покуцао дазедлy и адвокатским канцеларијама производње, проширењу су се да поберен поново. Дакле , заједно са успонима и падовима на тржишту, тетура, ни дрхтавим, ентерприсе индустрије титанијум ходати врло унстаблy. Јер сви желите да спасете неке губитке када цене лете, то је узроковало титанијум сунрер предузећа неминовно у довољно "схуффле".
На тржишту је без милости, без суза. од октобра, хладно је и цхеерлесс, попуст од титанијума спонге је нагло пао на 48. Јасно је да до краја новембра пао је на 43 хиљаде ЈУАНА / тона због успоравања тржишта у индустрији низводно од Титана.

У ствари, сцрутинизед разлог због којег је и даље вишак капацитета и даље је подметнуо корење, "корени" је титанијум сунђер предузећа у оквиру акције смањења и дестоцкинг у претходној години пронаћи ресурсе за набавку поклопила се са низводно од титанијума обраде предузећа у релативну равнотежу између понуде и потражње, како би се промовише вредност од титанијума сунђер регресију. Међутим , нема раста у тржиште низводно, неке рецоверд предузећа за заустављање производње, ентерприсе у производњи проширена. Ово је убрзо престала баланс између снабдевања и потражње, што је довело до повећања цена од титанијума сунђер постати "као бљесак".
Титанијумски сунђер тржишту хладно опет, за све је крива вишка капацитета, слепи експанзија је да поново горак плод. Зашто титанијум индустрије, брини а опет. Јер инвеститори су преплавили титанијум тржиште када је добро ко је увек очајнички жељела сам водити до задњег даха на тржишту црн и плав и невољан да оде, иако сваки пут Ентерпрајз ударио. На крају крајева, могу само да пусте да немилосрдно тржиште у "схуффле" Обриши њихове сузе у индустрији од Титана.