Титанијумски материјал "прекидачима" на тржишту

4 . јануара, у Кини на берзи бедаку, спајања механизме као цунами шокирао на тржишту, је направила четири сата брзо скратите тхетиме. Новинарима је назначено на то око Схангхаи берзи пала 140 поена у јутро, благо титанијум акције и даље јака и јумпедморе од 6%.
Војне теме означава да Баоти има врхунски производње технологију, достављају јефтине производе од прашине и тежњи за трансформатионоф многе од Титана.

Баоти је титанијум еxплорер авијације, заједно са Ц919 авиона ван мреже, лет 2015. Баоти је институција, не само на тему офспецулатион, него и права роба. Баоти производње од титанијума титанијум скелетон авиона се појавила изложба.

Баоти медвед националне "863" програма у пројекту "4500 метара подводним ГР5 борбеним позицијама сферна љуска" технологија маринац прошло тхеаццептанце. Пројекат паузе монопол на западним, развијеним земљама технологија, има веома важан значај промовишу истраживања опреме производњу истраживање и развој у Кини, то је погодно да повећавају ниво маринац ресурсе и подигне свеобухватне снаге у земљи.
Берза "фитиљ" инвеститори треба идеја трансформације да у време и инвеститори треба да истражиш оку на раст наведених компанија.
Титанијумски индустрији капацитета "фитиљ" је тржиште правило у току, је врхунски производње титанијум достављају јефтине предузећима "фитиљ" корак по корак.

У будућности, у Кини од Титана индустрије наставити напред на тржишту "склоп валове", само "склоп валове" могу да стојим на тржишту тестирали титанијум предузећа ће уживати у високу технологију, одличног квалитета, ниске цене врхунски "славља".