Никл -титанијумски меморије легура Супер растезања предива
Никл -титанијумски меморије легура Супер растезања предива
Hozir chat
Mahsulot detali

Никл титанијум меморије легура жица

НиТи легура , такође именовани нитинол јави, то је миx од титанијума и никла, где аире два елемента који су присутни у једнаким атомски проценте Ни:Ти = 55:45.

То углавном имају два својства: облик меморије ефекат и суперластицитy коиј курс, облик меморије је способност нити жице да прођу деформација на једној температури, а онда се опоравити свој оригинални, ундерформед облик на грејање изнад својих "трансформација температура". Али суперластицитy се јавља са уским температура удаљености, одмах изнад своју трансформацију температуру; у том случају, нема грејања неопходно је да изазове ундерформед облик да се опорави.

Главни продуцтес је НиТи легура таблице ,НиТи легура жице;

Нити облик меморије легура - добро цијев
Области апликације: медицински, авијације, електронике, маринац индустрије, петрохемијска индустрија, војна индустрија, аутомобил, и друге компоненте инструмента прецизност.

  • Нитинол је такође популаран у оквирима изузетно отпорни чаше. Такође се користи у Спрингсу неке механичке сат.

  • То може да се користи као систем за контролу температуре; као што мења облик, можете да активирате прекидач за контролу температуре.

  • Користи се у мобилну телефонију као покретан антена или микрофон бум, због своје природе високо флексибилан и механичке меморије.

  • Користи се за неке производе за новитет, мађионичарида покажу "видовита" даје снагу, као касика ће савити сама када се користи да се изазове чај, кафу или било коју другу топлу теиност.

  • То могу користити и као жице које се користе за проналажење и означавање тумори дојке, тако да се следеће операције могу бити прецизнији.Fikr-mulohaza