Тантал
Тантал
Hozir chat
Mahsulot detali

ЦXМЕТје један од најбољих Кина Тантал произвођачи и добављачи, а и ми смо професионални компанија са продуктиван и ефективан фабрику. Добродошли на велико производима од нас, имамо бару Тантал Тантал жица, Тантал лист, Тантал цев, Тантал диска у залихама за тебе.

Тантал бар, Тантал лист, Тантал жица, Тантал цијев је један од ватросталне метал. Њен има врло добре карактеристике отпорност на корозију. Тантал бару, такође има добре проводљивости и лако бити Експлозивни део мора уклопи у на собној температури. Највише примјену Тантал бару, Тантал лист, Тантал жицу и Тантал цев је електро индустрије, као што су кондензатори и сл. Ми снабдевамо разноликим производима, као што су род, тањир, фолију направљену од Тантал и Та-W легуре.

Спецификацију производа као на следећи начин:АртиклаТантал бару, Тантал лист, Тантал жицу и Тантал цијев


СтандардноАСТМ Б708, АСТМБ365, ЈИСХ4708


РазредРО5255 , РО5252, РО5240


СтањеР/М


СпецификацијаПрилагођени спецификација и облик прихватили.


ПовршинаВедрије полирање и машински обрађеног површина


ОбрадаТоплог ковања, линеарни резање, вода јет резање


Фотографије производа:Тантал апликација:

Редак металне Тантал има добар утицај снагу и чврстину, проводљивост, Топлотна проводљивост, хладно-ургентних имовину, топлотни отпор и одличан хемијски stability.it се углавном користи за манфуацтуре Тантал кондензатори, високо-температурни пећи делова, полупроводник, то је пљување мете и релативне уређаји анад је такође широко распрострањена у елецторницс, металургији, хемијској, АПОТЕКА, ваздухопловства и других поља.

Fikr-mulohaza