Титанијумски ПРИРУБНИЦЕ
Титанијумски ПРИРУБНИЦЕ
Hozir chat
Mahsulot detali

ЦXМЕТ је један од најбоље Кина титанијум ПРИРУБНИЦЕ произвођача и добављача, а и ми смо професионални компанија са продуктиван и ефективан фабрику. Добродошли на велико производима од нас, имамо титанијумску прирубница пл, титанијум прирубница Па, титанијум исковао wн ПРИРУБНИЦЕ на лагеру за тебе.

Чиста титанијум ПРИРУБНИЦЕ и ПРИРУБНИЦЕ легура од Титана су се углавном производи у мојој фабрици. Која се користи за везу између цеви, повезивање на крајеве цеви.


На титанијум АНКЕРИ у мојој фабрици прерађени као пратњу,

Величина: 1''-24''.

Напетост: 150лб - 2500 супер класа 150ЛБ(пн 0.6,пн 1.0,пн 2.0,пн 1.6) класа 300ЛБ(пн 2.5,пн 4.0,пн 5.0), класа 600ЛБ(пн 10.0) класе 900ЛБ(пн 15.0), класе 900ЛБ(пн 15.0), класе 1500ЛБ(пн 25.0), класе 2500ЛБ(пн 42.0), итд.

Тип: Је титанијум АНКЕРИ су укључују заваривање прирубница врат, нити прирубница, лап јоинт прирубница и прирубница, заварио прирубница, утичнице за варење прирубница, титанијум прирубница таблицу. Одређени тип као следећи увод.Титанијумски АНКЕРИ пружају Комплетан асортиман фитинга да постави са цеви величине од 1 инч до 12 инча пречника. Титанијумски ПРИРУБНИЦЕ систем се састоји од два титанијум АНКЕРИ, заптивање прстен и муњу спона да компримујете печат између два тањира АНКЕРИ титанијум. Пар титанијум АНКЕРИ мора да има један Грниарски ПРИРУБНИЦЕ да прихвати заптивање прстен и један глатко лице ПРИРУБНИЦЕ на којима ће упућивати печат. Титанијумски АНКЕРИ израдјују се због компатибилности са 150 кг. Спецификацију ПРИРУБНИЦЕ од Титана је првобитно креиран за употребу са топловодних цеви.


Титанијумски АНКЕРИ су слип на титанијум прирубница, заваривање врат титанијум ПРИРУБНИЦЕ нити титанијум ПРИРУБНИЦЕ, видном титанијум ПРИРУБНИЦЕ, слепи титанијум прирубница, лап јоинт титанијум прирубница, утичнице за заваривање прирубница титанијум, итд.

За варење врат ПРИРУБНИЦЕ заварене су цирцумферентиаллy у систем на то је врат. Досада од Лулу и ПРИРУБНИЦЕ се подударају. И детаље као на следећој слици.


Баоји ЦXМЕТ искован титанијум ПРИРУБНИЦЕ или титанијум прирубница таблицу. Титанијумски ПРИРУБНИЦЕ и ПРИРУБНИЦЕ легура титанијума могао да се прилагоди као цртеж или захтеве.

Fikr-mulohaza